Signaal van hoge kwaliteit via satelliet-tv

Tv en internet via satelliet biedt een hogere kwaliteit of beter uitzendsignaal tegen lagere kosten dan kabel. Dit is het belangrijkste verschil tussen beide diensten en daarmee het grote voordeel van satelliet-tv ten opzichte van kabel-tv.

 Daarnaast is het veelzijdige programma-aanbod een groot voordeel van satelliet-tv en internet ten opzichte van kabel. Dit kan ook van belang zijn bij de keuze tussen satelliet en kabel. Of u nu wilt genieten van de nieuwste films, sportevenementen, regionale en/of speciale zenders, alles is beschikbaar via satelliet om aan de behoeften van elke tv-kijker te voldoen. Satelliet-tv-serviceproviders bieden hun abonnees vaak kanalen aan die alleen via satelliet-tv kunnen worden ontvangen. Dit maakt satelliet-tv uniek en uniek! En dit alles voor een fractie van de prijs van een kabelabonnement! 

Kristalhelder digitaal signaal

Zoals eerder vermeld, is de beeldkwaliteit van satelliet-tv en satelliet-internetdiensten een groot voordeel ten opzichte van kabel. Sommige providers beweren zelfs 99,96% van de tijd een kristalhelder digitaal signaal door de schotel te sturen.

Verlies van lokale zenders

Verlies van lokale zenders bij het overschakelen van kabel-tv naar satelliet-tv is nul. In veel gevallen biedt satelliet-tv een veel bredere selectie van lokale zenders. Een ander groot voordeel van satelliet-tv boven kabel-tv.

Nederlandstalige TV kijken in heel Europa

En nog een heel belangrijk voordeel van satelliet TV: het is de enige manier om Nederlandstalige TV te kijken in heel Europa! Dit kan (nog) niet met kabel-tv of internet.

 Deze voordelen die Dish biedt via tv en internet, gecombineerd met lage prijzen, maken de beslissing erg gemakkelijk. Kies dus nu voor tv en internet via de satelliet!

Wij zijn hier om je te helpen!

Neem contact met ons op.